Billedkunstner Anitta Jonas

Om kunstneren

”Anitta Jonas’ kunstneriske spektrum er bredt og rigt. Ved hjælp af forskelligartede maleteknikker giver hun det enkelte maleri sit eget helt særegne udtryk. Skiftende stemninger – fra de store armbevægelser og den vilde energi over det sitrende, næsten akvarelagtige landskabsmaleri til det mere mørkladne og alvorlige – er kendetegnende for værkerne. På grund af den overvældende interesse, der har vist sig at være for Anittas malerier, har det kunstneriske arbejde gennem de senere år optaget mere og mere af hendes tid. Næsten uafbrudt vil hendes værker være at finde på udstillinger rundt omkring i Danmark og i udlandet. Bl.a. har man i  2014 kunnet opleve hende på en soloudstillinger på Hotel Hilton, Park Lane i London, Hilton Paris og Hilton i Amsterdam. I 2016 udstillede hun i gallerier i Helsinki og Oulu i Finland.

Anitta er tilknyttet det internationale kunstnernetværk ” Bubble Projects” og var repræsenteret i bogen”European  Artists” i 2015.

 

“Jonas’ særlige styrke er helt klart farver. Hendes værker har en helt unik og bred farvesammensætning. Du kan ikke finde det hos nogen anden, men det er hendes udtryk som kunstner, når det er bedst.”
Leena Kangas – (anmeldelse i den finske avis Kaleva)

 

Freedom 100x100x4,5 Acrylic on canvas

Eget galleri/værksted i Holte

I dember 2015, åbnede Anitta Galleri AJ i Holte. At få sit eget galleri har længe været en stor drøm for hende og den 6. december slog hun dørene op på Sofievej 6 i Holte.

 

Åbningstider i Galleri AJ i Holte

Galleriet er åbent efter aftale & når skiltene er ude

ring for aftale på

6066 1242

eller skriv til mig på

info@anittajonas.com

 

 

 

 

 

Stemningsfotos fra åbningen af Galleri AJ i Holte den 6. december 2015

Close Menu
%d bloggers like this: