Mine malerier


Art Danmark Udstilling 2014

Jeg maler det jeg føler, oplever, ja alt, afspejles i mine malerier. Jeg føler mig meget privilegeret. Jeg forarbejder indtryk, følelser og forandringer i maleprocessen og sker der ændringer uden for mig, ændrer det noget indeni mig, og det kan ses i malerierne.

Der er en forklaring på alt, siges det, men behøver alt forklares? Nogle gange sker ting bare og sådan er det også i min kunst. Alt efter stemning vælger jeg mere eller mindre ubevist nogle farver, som jeg tager udgangspunkt i. Nogle gange laver jeg skitser, andre gange går jeg bare i gang. Processen er det vigtigste for mig, og når jeg står i mit atelier og maler medens jeg lytter til dejlig musik, så eksploderer glæden indeni mig og jeg føler mig hel og komplet lykkelig.

Når jeg så har solgt og leveret et maleri og køberen senere skriver til mig, at han/hun er komplet forelsket i mit værk, og det bestemt ikke er det sidste vedkommende skal have, ja så kan man da kun være glad og tilfreds.

2015 tog  jeg springet og åbnede mit eget lille galleri, hvor du er velkommen til at kigge forbi. Galleriet er åbent efter aftale og når skiltene er ude, så du er velkommen til at ringe og forhøre dig på 60 66 12 42 eller på info@info@anittajonas.com, hvis du har spørgsmål omkring et maleri eller ønsker at træffe aftale om udstilling eller besøge galleriet.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit kreative univers.

Glade hilsner

Anitta