Mangler der udsmykning på væggene i din virksomhed, er det muligt at leje malerier.

Pris for leje af malerier  pr. måned er  240,00 danske kroner pr. maleri. Lejer står for forsikring af malerierne i lejeperioden.

 

Leje af malerier til virksomheden

Er væggene gabende tomme i din virksomhed? Kunne du tænke dig at leje malerier til din virksomhed? Flotte malerier gør noget for virksomheden, og hvis du ikke lige ved hvad du vil have, kan du jo prøve dig frem, ved at starte med at leje malerier. Glæd dig selv og dine medarbejdere med skønne malerier på væggene, det styrker arbejdsglæden at have noget smukt at se på mens man arbejder, og abstrakt kunst giver anledning til mange gode samtaler i frokosten eller kaffepausen. For kun 240,00 kr. pr. maleri om måneden, kan du gøre noget godt for dig selv og dine medarbejdere. Glade medarbejdere giver gode resultater.

Vær også opmærksom på de gunstige betingelser, hvis du beslutter dig for at købe originale malerier, der er nemlig skattefordele. Læs mere her.

Leje af malerier til private hjem

Det er ligeledes muligt at leje malerier til private hjem, så går I og overvejer at købe et maleri, men har svært ved at beslutte jer for hvilket, så har I her muligheden for at leje et og på den måde se om det er noget for jer.

I kan også låne et maleri med hjem i et par dage, for at se om det passer. Efter min mening skal malerier nemlige ses, der hvor de skal hænge.

Se maleriet på din væg app

Jeg har dog også en anden og nemmere mulighed for jer, for er I interesserede i at se, om et maleri vil passe ind hos jer, så kan I sende mig et foto af jeres væg – fra gulv til loft – og skrive hvor højt der er til loftet og hvilket maleri I godt vil se på den virtuelle væg. Så sender jeg jer et foto af jeres væg med maleriet. Det er selvfølgelig ikke det mest ideelle, men hvis man f.eks. bor langt væk, eller drejer det sig om et meget stort maleri, som man ikke lige tager under armen og afprøver hjemme, så er metoden rigtig brugbar.

Er du noget som helst du/I er i tvivl om, så giv mig et kald på 5260 5206 eller skriv på info@anittajonas.com

 

Close Menu
%d bloggers like this: