Står du tit og kigger på abstrakte malerier og tænker, at du ville ønske at du kunne male abstrakt eller abstrakt figurativt, men bare er helt blank for ideer, når du står foran det hvide lærred og slet ikke kan finde inspiration? Så meld dig til et malekursus hos mig!

Fortvivl ikke, det kan læres – og det er slet ikke så svært! Så hvis du vil blive bedre til at male abstrakt, så  grib chancen for at dygtiggøre dig, og tag med på et af mine kurser.  Jeg har en masse gode tricks og ideer til hvordan du kommer videre eller i gang med maleriet.

Kom med mig ind i det abstrakte univers og sug til dig. Føl energien og kom i strålende humør.

Lær at male smukke malerier – at skabe er at leve!

Jeg har samlet undervisning fra de nedenstående kurser til et 3×3 timers forløb i Holte.

 

Det abstrakte maleri I

Praktiske oplysninger:
Der er et par staffelier i galleriet , men ikke nok til alle, så lad mig lige vide om du selv kan medbringe et, når du tilmelder dig.
Derudover skal du  medbringe, farver, kul og grafitstifter og en 2-3 lærreder 60x60cm eller 70x70cm, et solidt staffeli og et afsætningsbord, hvis muligt.

Indhold:

Vi tager udgangspunkt i f.eks. Close-up fotos vi tager på dagen med vores telefon eller kamera.
Vi printer billederne ud og bruger dem som oplæg til jeres maleri og jeg viser jer forskellige malerteknikker og giver løbende gode råd.

Det abstrakte maleri II

Indhold:

Vi starter med at tegne med kul på papir for at gennemgå kompositionen af jeres kommende maleri. Vi taler igen teori og frisker op hvad der er vigtigt for at en komposition virker.

I vælger farver, og her taler vi igen om vigtigheden af at kunne begrænse sig og lave en palette med farver der klæder hinanden og vælger en komplementærfarve.

I overfører jeres skitse/skitser til lærredet

I skal arbejde med mange laseringer og bruge kridt, kul og grafit i jeres malerier.

I skal

Priser:

3 x 3 timer           1695,00 (eftermiddags/aftenkurser)

Forudsætninger: Du skal vide lidt om farver og have malet lidt før.

Hvis du er interesseret i et sådant forløb, måske sammen med to venner, da der kun er plads til 3 ad gangen, så skriv til mig og lad os finde en dato.

 
Kort
Venlig hilsen Anitta
anitta-portraet-v-staffeli-ansigt
malekursus

Skriv et svar

Close Menu
%d bloggers like this: