Kender du det?

I mit virke som hobbymaler og senere billedkunstner har jeg gennem årene haft et evigt tilbagevendende problem! Opbevaring af malerier!

De stod overalt, de lå overalt, op ad borde i stuen, i atelieret, under sengen og op ad væggene… malerier alle vegne som jeg skulle flytte rundt på mange gange, for det jeg skulle bruge, stod jo nærmest altid helt inde allerbagerst. Ondt i ryggen af at løfte, meget tit fra akavede vinkler og når der skulle støvsuges… arrgh… først skulle de en for en, flyttes til den anden væg, så støvsuge og så tilbage med alle malerierne igen…SUK!

Og de store malerier, dem der var meget uhåndterbare, de var tunge og fyldte meget i højden og det var svært at finde en reol der var høj nok til dem, så de endte ALTID op ad væggen.Jeg måtte finde en løsning!.. en mobil opbevaringsløsning.

Jeg ledte overalt på nettet… intet brugbart i hele verden, det var da utroligt. Jeg fandt et eneste produkt, der så ud til at opfylde nogle af mine ønsker, købte det straks, men den rustede og den ødelagde og ridsede mine malerier, da rummene var for smalle og så jeg var lige vidt.

Nuvel, jeg er en handlingens kvinde, der findes ingen problemer, kun udfordringer. Jeg måtte lave min egen, for der var jo mange billed-kunstnere i hele verden, der måtte have det samme problem som jeg, og som var lige så frustrerede over det.

Jeg allierede mig med min gamle klassekammerat Claus, som er tømrer og han og en af hans andre tømrer-venner, designede og  lavede en prototype til mig, som jeg blev helt vild med og nu har du mulighed for at købe en.

Mobile Art Wagon

Den er så fin og ikke mindst er den virkelig funktionel. Jeg kan næsten ikke få armene ned!

Den kan køre på gulvtæpper, gennem almindelige døre, kan skilles ad og de to dele kan lægges indeni hinanden og tages med i bilen… virkelig handy, når man skal have den med på udstilling.

Udstillinger

Vi ved alle, at det er en kostbar affære at udstille på de store kunstmesser, men min vogn gør det muligt at have op til 20 ekstra malerier med af den smalle type, og 10 hvis vi taler om den dybe slags – op til 4,5 cm.

Du behøver ikke længere købe ekstra vægplads, men kan have mange flere malerier med, enkelt og nemt og hurtigt tage dem af vognen og vise dem frem til de besøgende. En avanceret bladrebunke, hvor malerierne ikke bliver ødelagt og skæve af at stå lænet op ad hinanden.Mål

Længde: 82 cm

Højde:    93 cm

Bredde:  66 cm

Når den er klappet sammen er målene:

Bredde: 66 cm

Længde: 82 cm

Højde:    22 cm

Pris

Vognen er håndlavet og fremstillet i dansk fyrretræ i et smukt, funktionelt og enkelt design og den kan blive din for kun:

DKK 3.200
Pris eksl. levering og moms:

DER ER KUN 3 VOGNE TILBAGE, SOM ER UDSTILINGSMODELLER OG JEG HAR DERFOR REDUCERET PRISEN PÅ DEM KRAFTIGT. FØRST TIL MØLLE. SKRIV PÅ INFO@ANITTAJONAS.COM, HVIS DU ER INTERESSSERET.

Bestil din mobile Art Wagon i dag på info@anittajonas.commærk mailen ”Bestilling”

Ønsker du yderligere information, så ring på +45 6066 1242 eller send en mail til ovenstående
e-mail.