Stor udstilling af Anitta Jonas malerier, Galleri AJ i Holte Midtpunkt!
Udstilling i Holte Midtpunkt frem til april

Stor udstilling af Anitta Jonas malerier, Galleri AJ i Holte Midtpunkt!

Så har jeg været i Holte Midtpunkt i ca. en uges tid og hvilken uge! Der har været så mange besøgende og folk har været begejstrede for mine malerier. Jeg er bare så glad, for jeg kan vise mine malerier i de flotte lokaler og der kommer folk, der ikke anede at jeg har åbnet galleri på Sofievej.

Nu er det jo bare sådan, at man ikke kan være to steder på en gang, så jeg nøjes med at være tilstede på  udstillingen i Holte Midtpunkt, og har derfor sat en seddel op på døren i Galleri AJ, der henviser til udstillingen i Holte Midtpunkt, med angivelse af telefonnummer, så folk kan ringe, hvis de ønsker at se Galleri AJ.

Med hensyn til udstillingen i Midtpunktet, så regner jeg med at den kører til 1. april, måske lidt længere, det afhænger af et par ting, men det skal jeg nok melde ud i god tid.

Hvornår du kan møde mig i Holte Midtpunkt, slår jeg op på min Facebook-kunstside, som du finder her. Besøg siden jævnligt, for her slår jeg også de malerier op jeg arbejder på i øjeblikket, måske er der et eller flere, der fanger din interesse.

Når jeg er på udstillingen i Holte Midtpunkt, står jeg meget tit og maler, og folk spørger mig tit om jeg kan koncentrere mig om at male, når folk går forbi. JA! ..for når jeg maler er jeg i min egen lille verden og sanser ikke rigtigt det der foregår omkring mig.

Kig forbi når du har tid og lyst og se de smukke malerier. ..og husk, jeg maler fra HJERTET “♥” og det betyder at jeg ikke lader mig presse ind i en bestemt kasse, men maler lige det jeg har lyst til netop den dag …at skabe er at leve..jubii!

Skriv et svar

Jeg accepterer Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.