BLOG

25.01.23 Så er malerierne på vej til Aarhus, hvor de kan ses hos Art Delivery. Her er nogle af de malerier jeg netop har fået hjem i galleriet.

24.01.2023

I morgen kommer min gallerist fra Jylland og henter nye malerier og leverer et af mine egne yndlingsmalerier tilbage. Det skal hænge i min stue et stykke tid. Det er det jeg bruger som coverbillede på denne blog, et skønt sort/hvidt maleri, som jeg glæder mig, så meget til at få hjem.

De malerier der nu skal til Jylland ses i galleriet her nedenfor.

22.01.23 Så blev det søndag......Malesøndag

Det er alt for længe siden

21.01.2023
I har hørt fra mig og set nyt fra min hånd. Jeg har slet ikke haft tid og energi til at male i rigtig lang tid, men nu skal jeg i gang igen. Jeg har arbejdet alt for meget til at kunne finde ro til at male – i gennemsnit 9-10 timer hver eneste dag og om aftenen faldt jeg bare ned i min sofa og orkede ikke andet end at se lidt fjernsyn og så i seng. ..jeg fik strikket en del i stedet for at male, for jeg er nødt til at være kreativ på den ene eller anden måde. Lad mig sige det på den måde, at det er blevet til en hel del strik, mange fede sweatre, som har holdt mig varm på et koldt kontor. 

“Men i dag skulle det være og jeg kom endelig i gang igen. Godt at tømme hovedet og få nogle farver på lærredet. Her er hvad det blev til i dag, de er ikke færdige, men det er dem, jeg har på “staffeliet” lige nu.

 

 

120x120
Nr. 311 in progress