BLOG

Jeg er desværre syg med stress, så derfor bliver websiden ikke opdateret pt. Jeg maler heller ikke i øjeblikket, men har dog mange malerier på lager i forskellig størrelse. Kærlig hilsen Anitta

JEG ARBEJDER PÅ ONLINE-UNDERVSISNINGSKURSUS

Det er en lang og sej proces…pyh ha, det med at få teknikken til at spille, lys, lyd filmoptagelser, uha, det er en videnskab i sig selv. Heldigvis har min yngste været forbi i dag og han er vant til at lave videoer, så nu tænker jeg at jeg kan komme i gang i morgen. Her er et eksempel på et af mine forsøg 🙂

 

Abstrakt landskab på papir

Så er der kun 1 af de signerede malerier på papir tilbage.

 

Søndag den 5. marts 2023

Som I kan se her nedenfor, har jeg optaget en video og lagt på Youtube og her.

Fremover vil jeg jævnligt lægge videoer på bloggen, både nogle om min kunst og min historie og om kommende undervisningsvideoer.
Ha’ en dejlig dag derude! 

Glade malehilsner Anitta

Mit seneste maleri

Titel: Colours 150 x 150

Setup: Insituate Artroom

Normalt maler jeg ikke i så klare farver og heller ikke med så mange farver, i  alt fald ikke i de færdige malerier, kun bunden. Det var også meningen denne gang, men jeg blev faktisk selv så glad for det, at jeg valgte at fortsætte, og jeg må indrømme at jeg er blevet rigtig glad for resultatet.
Hvad synes du?


Facebook
Twitter
LinkedIn

Se en lille video af maleriet herunder

Udvalgte solgte malerier


Det af mine opslag, der er set af flest mennesker gennem tiden.

Hvilket et af mine malerier er dit yndlingsmaleri? Er det et af de abstrakt figurative eller et abstrakt uden figurer, der overlader alt til egen fantasi?

Del gerne på dit foretrukne sociale medie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Maleriet er solgt

25.01.23 Så er malerierne på vej til Aarhus, hvor de kan ses hos Art Delivery. Her er nogle af de malerier jeg netop har fået hjem i galleriet.

24.01.2023

I morgen kommer min gallerist fra Jylland og henter nye malerier og leverer et af mine egne yndlingsmalerier tilbage. Det skal hænge i min stue et stykke tid. Det er det jeg bruger som coverbillede på denne blog, et skønt sort/hvidt maleri, som jeg glæder mig, så meget til at få hjem.

De malerier der nu skal til Jylland ses i galleriet her nedenfor.

22.01.23 Så blev det søndag......Malesøndag

Det er alt for længe siden

21.01.2023
I har hørt fra mig og set nyt fra min hånd. Jeg har slet ikke haft tid og energi til at male i rigtig lang tid, men nu skal jeg i gang igen. Jeg har arbejdet alt for meget til at kunne finde ro til at male – i gennemsnit 9-10 timer hver eneste dag og om aftenen faldt jeg bare ned i min sofa og orkede ikke andet end at se lidt fjernsyn og så i seng. ..jeg fik strikket en del i stedet for at male, for jeg er nødt til at være kreativ på den ene eller anden måde. Lad mig sige det på den måde, at det er blevet til en hel del strik, mange fede sweatre, som har holdt mig varm på et koldt kontor. 

“Men i dag skulle det være og jeg kom endelig i gang igen. Godt at tømme hovedet og få nogle farver på lærredet. Her er hvad det blev til i dag, de er ikke færdige, men det er dem, jeg har på “staffeliet” lige nu.

 

 

120x120
Nr. 311 in progress